Vremenske prilike u 2025-oj godini

Hmm, trese jedan iz sela redovno ciganku.
Za par godina rasprodao sve živo, od zemlje do mehanizacije, verovatno nije svaka garava za sreću, neka je i za nesreću pa se ne bih usudio na taj korak čak i po cenu da izgori sve na njivama.Ko ga .ebe nek smo mi živi i zdravi, nije prvi put.
Ja te vodio u Monostor u cigansko naselje a ti nisi hteo nista 8-)

Sto bi bila cijena kao tresanja? Pa nije susa svuda ako je kod nas.
Pa nisu ni akcize na gorivo svuda kao kod nas. I pre rata u Iranu ovde je cena nafte bila i 220 din/l.
Biće da se uveze kukuruz, ali dok se bratija ugradi...
I rat u Iranu će im biti izgovor za cenu nafte, ali ne postoji taj rat koji može da podigne cenu goriva, koliko cena nafte ovde može da se spusati ako bi skinuli pljačkaške akcize.
Ali, nekom rat, a nekom brat .... To sam i u Bosni 92 video, a i ti sigurno.

Modeli se nećkaju oko sledećeg tropskog talasa, bilo je do 38,pa sada ispod 35,možda opet neki front 28juna ali su. Ima li dušu ovo vreme?

Bog Ra je ljut ocito jer mu se vise ne posvecuje paznja . Sada tri dana lepa kakva i treba da budu a posle krece . Bice i pozara i nestasice vode ( vec je negde ima ) ali ce u nasim medijima biti milion prica iz drugih drzava kako je tamo gore a kod nas dobro .

Момо, толико извуку око села овде код мене где су никле плантаже ораха и лешника. Ни једна испод 70 хектара. Бунар за велики заливни систем је веома скуп. И то још да се "не зна" за њега. Нису близу далековода, мора агрегат а то је од 120 - 200 литара дизела дневно. Имамо један такав у фирми, неће се исплатити скоро. Ако је на струју и црпну станицу то је друга прича.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Nazad
Vrh