Vremenske prilike u 2025-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ova godina mi više nije zanimljiva...
Čeka se @dobrodol da pravovremeno otvori novu temu 26te,pa da polažemo nove nade u uspešnu godinu sa lepim rasporedom padavina... Još uvek verujem u deda mraza.. 😁

Ovi tzv prognosticari su stvarno kriminal :osmeh:
Od sramote treba sve profile da pobrisu i da ne izlaze iz misije rupe.
Dodjosmo od -21 do +21 za samo par sati 🫣

Baš sam i ja gledao juče. Pre podne pokazuje tamo za 3-4 januar -7. A nešto kasnije pogledam ono stoji 16 stepeni...

Sent from my SM-A546E using Tapatalk

Nema vise pouzdanog modela,sve ovo je otislo u 3lepe.Uopste nije sigurno da nece biti ekstremne zime a nije sigurno ni da ce biti toplo.Ako udjemo u toplo i stabilno vreme,verovatno od zime nece biti nista.Treba ukinuti svaku prognozu dalju od 3dana.

takozvana verovanja kod nas u neka stara vremena od svete Luce a to je 13decembar pa do Badnjeg dana 24decembra predstavljaju se kao meseci u sledecoj godini

ako bi se gledalo po tome,sledeca ce biti katastofalna :)

A i tih verovanja ima milion. Kod nas najčešće koriste period između dva Božića za takvu prognozu...

To mozda leti mogu dati neku dugorocniju prognozu ali zimi svakako ne, koliko vidim od zahladjenja prakticno nema nista, izmenjena je prognoza ponovo.Pratim neki h 5 sajtova i svaki je drugacije prognozirao.

GFS i Ec idu toplu varijantu od Bozica,vestacka intiligencija gura hladniju varijantu.Termin je relativno blizu,mozda se opet sve okrene ali tesko.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh