Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nekad je bilo pravila, mi dobili kisu sa zapada. Zadnjih 13 godina retko ako se to desi, plus slaba kolicina!Nema pravila kad je vreme u pitanju, dobismo kišu sa istoka..
Tako je bilo u Maju kad je Vojvodina dobila 100+ litara a mi dole na jugu jedva 20Citam i ne verujem kako mogu toliko da budu velike razlike u kolicini padavina. Kod nas gotovo zanemarljivih 1-2 litre u zadnjih par dana. Takva nam cela godina.
I? Posle svega u zadnja dva dana, da li smo malo promenili mišljenje? Mislim na količinu padavinu a ne na geo-političku lokaciju.Opet ista prica,ovo cetvrtak-petak propalo,padavine ako dobiju ,to je dole po Srbiji,veci deo Vojvodine suvo.Sad nove padavine kao za nedelju,u petak i to ce smanjiti na nulu maltene i tako ,iz dana u dan,nedelja,mesec,isti scenario se ponavlja ...
Ni najmanje.I? Posle svega u zadnja dva dana, da li smo malo promenili mišljenje? Mislim na količinu padavinu a ne na geo-političku lokaciju.
To ne važi za naš deo-severni Banat.Tako je bilo u Maju kad je Vojvodina dobila 100+ litara a mi dole na jugu jedva 20
Sve je u oku posmatraca...E baš čudno, mislio sam da oni koji su gore bolje vide od nas što smo dole ...![]()
Mi tih 100 litara ni blizu nismo videli.Tako je bilo u Maju kad je Vojvodina dobila 100+ litara a mi dole na jugu jedva 20