Vremenske prilike u 2023-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Drugi pljusak.Ne znam kome je bolje-onom što je kosio detelinu ili onom što nije.

Ja danas prolazio pored nepokošene deteline. To više i nije detelina, više lista nema bube sve pojele?

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Kimi, jel ima neke stabilizacije za moj kraj, ili opet da ocekujemo kisu? Ovdje ogromna vecina nije pokosila lucerku, dakle sta ocekivati?
Slaba vajda, ostaje nestabilno sa uslovima maltene svaki dan za padavine.

Sapatnik, da, ove godine je prelaz iz La Nine u El Nino, ali nema to dokazanog uticaja na nas.

Ažuriranje one informativne za letnje mesece, i dalje to suepr izgelda i sada već imamo jasan trend:

ecoborine.png

ect2m.png

Kimi , ima uticaja itekako na nas pogotovo ratare .
U Amerikama , ako bi bila susa , a nije je bilo zadnje 3 4 godine ,a kod nas znamo , uticalo bi na nas . Nije da neko zeli nekom drugom , ali tako stoje stvari ?

Ал' мењају прогнозе за пар дана унапред, да је невероватно. Гледам јуче-прекјуче недељну прогнозу за мој крај на "Ведер ту амбрела" и тамо нема падавина до следећег викенда, а онда данас погледам, а оно предвиђање падавина за среду, четвртак, петак. Нећу бити изернађен ако у среду видим нешто поприлично другачије.

Nije bas da nema suše u Americi.

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока

Ovde dosta šajdareno, negde voda, negde kora, negde onako, negde ništa nije palo, sve zavisi od atara do atara.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh