Vremenske prilike u 2023-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Маслачак у децембру.

Послато са RMX3624 помоћу Тапатока
cab1d08961182bc98e90482a6e00d3ca.jpg
 
Već nekoliko nedelja na putu prema Kikindi se izvlači repa .Svo vreme se put čisti ali se namestio ugažen sloj blata.Sada ga ova kiša malo "omekšala"Ko sada prolazi tuda ,auto kao da je "malterisan " sa Banatskim blatom.
 
Jutros kad sam ustao oko 7 sati sam video da je palo malo kiše. Potpuno sam zaboravio na to pa sam tek sada video da je palo svega 1 litra. Najavljeno je više ali eto...
 
Немо' сад да се буните - завршавајте ко шта има да поради. Сутра, кад за'лади, па се изађе напоље и пирне око ушију, а врат се аутоматски увуче, тешко да ће неко имати елана за неки посао.
 
Brat koji je tamo krajem 80-ih prvi počeo sa povrtarstvom u selu ,posle nekoliko godina počinju i drugi ali nikako da ostvare prinose i kvalitet kao on...
U februaru mesecu zakači prskalicu i provoza se do njive a svi ovi novopečeni povrtari pravac u auta i za njim,kažu eno ga nešto vrača po njivi a neće da nam oda tajnu :haha:
Odosmo u off
 
I ovo trenutno su jelte sasvim normalne i uobičajene vremenske prilike za kraj decembra..
Komarci lete, još malo pa mož' na kupanje jer po prognozi potrajaće.
 
Ja sam pre neki dan obilazio pšenice ,atar između nad , Ali bunara i Seleuša iznenafio sam se koliko ima friško posejanih pšenica.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh