Kremator
Član
A nama drzavu vode "afrikanci"..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Koliko ima Afrikanaca svetskih prvaka u raznim sportovima a koliko skandinavaca???. Trebalo je pobeći od lava.Ja je obožavam, kroz neki veliki prozor, gledajući na sneg i minus 10 iz bazena s toplom vodom kroz taj ogromni stakleni zid
Šalim se, volim zimske čarolije, al da je nezgodno i pravi probleme na 100 načina - tačno je.
Kažu, zašto su Skandinavci vredni, a Afrikanci lenji (uglavnom)?
Pa ovaj gore od kad se probudi mora da nabavi ogrev, mora rokne medveda za hranu i odeću, mora da pravi nešto za prebivalište...
Ovaj dole, uzme list koji je sam pao, okači ga na mukicu, otkine bananu, kokos koji je pao i - u ladovinu.
I tako od postanja.
Naravoučenije - bolja je zima, drži ljude u treningu, da se ne olenje
За снег нисте компетентни, само рус долази у обзир. Снег је врло зезнут материјал, чини се лак и мекан, али ако је температура око нуле збија се испред раоника и претвара у лед. Ако је температура -5 и нижа нема проблема само пршти. Треба да се чисти док је свеж, кад се слегне не иде.Mirko kupiš kineza od mene,da vidiš šta je prednja vuča i kako se čisti sneg...doduše mi nismo za 10g imali snega koliko ti za mesec dana.
Kapiram da zahvaljujuci njemu zivite duze od ljudi koji zive po kotlinamaTa man'te se vetra