Kisha
Član
Auu kakav potop opet, jutros 11l.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Negde je definitivno bilo leda (možda žedničani, Čantavir... ) jer smo i mi čuli rakete. Kod nas je danas u više navrata paduckala, malo. Ni ne gledam više u kišomer. Ionako je u avliji jedna slika a u ataru druga.Strasna kisa sa vetrom,moguce da je negde bilo i leda,ispaljene su rakete
Mislim da ni jedan jecam nece ostati gore
Evo kakvo je stanje kod nas na njivama i putevima, jednostavno zemlja je kao sundjer vise nema mesta da upija...
za sat vremena 50lStrasna kisa sa vetrom,moguce da je negde bilo i leda,ispaljene su rakete
Mislim da ni jedan jecam nece ostati gore
Eto mi bili i u crvenom na radaru ,ovo sto je proslo , a nista nije palo ?Potop, sreca da nema leda
Još gore ti je da čekaš,propada i nepokošena. Ja sam kosio,svaka je kisla,ali sam jedan deo završio. Ona lucerka koja je košena prva, uskoro stiže da se kosi i drugi put,počeli cvetovi da se pojavljuju.I ajde sad ti pokosi...