Vremenske prilike u 2023-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog ovih glupih ribnjaka oko nas,nzm sta drugo,eto od pre neki dan kad je padalo selo dalje lezala voda po njivama a kod nas par lit ....za par desetina zaposlenih u ribnjaku,cela poljoprivreda gubi ko zna koliko stotina hiljada eura kroz smanjeni prinos bilo usled manjka padavina ili usled extremnije suse.
Pa zar ne bi trebalo da vodene površine privlače kišu?

Promena stiže....
74f87d3851e1727608fc8841db623ad1.jpg

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

Zbog ovih glupih ribnjaka oko nas,nzm sta drugo,eto od pre neki dan kad je padalo selo dalje lezala voda po njivama a kod nas par lit ....za par desetina zaposlenih u ribnjaku,cela poljoprivreda gubi ko zna koliko stotina hiljada eura kroz smanjeni prinos bilo usled manjka padavina ili usled extremnije suse.
Mislim da nije do ribnjaka ja imam 120 hektara ribnjaka oko salasa pa je sad palo vise kise zadnje dve nedelje nego predhodne tri leta. Samo jednom da krene bice posle i kod tebe kise

Lijep sunčan dan. Ležim na nekoj stolici i sunčam... ono što se sunča,ali nije baš za dugotrajno izlaganje bez odjeće. Malo sam se zapekao.

Potez ka Mihajlovu,potop,srecom bez leda i vetra. U gradu slab pljusak.

Sent from my WP5 using Tapatalk

Neće sada led, ja sam pšenicu i kukuruz osigurao na 25din. Nema šanse da i ja ponekad ubodem u centar. Ima da se mučim sa skidanjem po blatu i na kraju da me plate po 16 din...

Послато са SM-A225F помоћу Тапатока

3 litre,a bili smo u crvenom po 2 radara jbt,ovo je komedija,vise nista nije sigurno za padavine ....

Je l vredi i mi ovde da se zalimo? Poslednji put preko 7 mm bilo je jos 24. Aprila.

Послато са M2002J9G помоћу Тапатока
0a7a908c56a9933fc3ecd55d52bfacc3.jpg

Kod mene je mozda kad se sve sabere palo max 30 litara za nekih 10 dana. Nije da fali vlage ali kad vidim koliko okolo pada moglo je i kod nas jos bar 30-40 litara pasti pa da smo mirni.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh