Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bogme mi smo bolji, kod nas u Surčinu na ovoj čistini jutros samo +2'cNajhladnije jutro ove jeseni, +3 step.
Tek sad videh. Evo jutros konačno, i to tek -0,4C. Novi ciklon je tu, srećom zbog fena u zavetrini Dinarida biće dosta manje padavina kod nas nego u priobalju.Kimi hoce li biti nekog mraza uskoro
Ja sad dosao kuci, napolju je strasno, kao u nekom horor filmu. Samo sam cekao da zamaknem iza vraca u kuci....Lepe li kombinacije na jugu Banata, umerena kiša i olujna košava.
Шта на југу Баната, код нас извлачи гаће из гу.зице како дува.Lepe li kombinacije na jugu Banata, umerena kiša i olujna košava.
Jel došo biciklom ili ga pozajmio kad je resio da odeНаздравље теби ја сам имао другара који је из ковинске стварно побегао бициклом у пиџами.
Nije normalno kako duva kod nas.neki losiji krovovi bi mogli platiti.Lepe li kombinacije na jugu Banata, umerena kiša i olujna košava.