@ dobrodol
Taj vise nece da pije i vozi.
Znajući ga (i više nego odlično) ne bih smio da se kladim, a o stavljanju ruke (ma kakva ruka, mali prst lijeve noge) u vatru, NI GOVORA !!!!!
Već je jedared bio " u hajducima", dvije godine se skrivao od "organa gonjenja" , mi izigravali jatake, i neko bio i "vaspitno" odrađen od tih istih što ga goniše, i eto njega opet....
U trenutku "hvatanja na delu" , odnosno , vožnje u alkoholisanom stanju, prošao je pola Novog Sada u "udarnom terminu", dakle, u Subotu noć na jutro, pa koliki k***ten treba da budeš da voziš pijan kroz NS Subota-Nedelja u pola 4 ujutru ?
Verovatnoća da je neka patrola na dežurstvu, u kontroli, u Subotu noć, je 101% !!!!
Naduv'o je "samo" 2.14...
Pajkani nisu vjerovali Dreger-u, ponašao se se sasvim normalno, neka akcija je bila u toku, i tako je "na'vatan", pa je tako morao dvaput da duva da budu sigurni da je pijan....
Ponudili se i da ga voze da izvadi krv da bude precizno, priznao odmah i lijepo gde se " oflekao" , pa ajd'u prdekanu...
Sreća je što je do sada samo lupao sopstvena auta, i penjao se na bandere, niko od drugih učesnika u saobraćaju, ni putnika ni suvozača, ni na koji način nije bio oštećen...
Kakve sve ovo ima veze s vremenskih prilikama, ubi me ako znam...
Ko velim, da malo razbijemo monotoniju i nasmijete se i Vi malo mojim anegdotama...