Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Lako je vama kad Pupin samo salje odozgo.Kod nas nocas i danas ravno 35 litara. Idvor opstina kovacica...
Samo kisu i moze da nam salje. Sve ostalo sto je poslao u selo su pokrali svi redom, tamo gde je namenjeno stigle mrviceLako je vama kad Pupin samo salje odozgo.
Ja sam bas tu,ispred manastira Ljubostinja i imam osecaj da je u ovom periodu palo kise koliko od prvog januara do prvog avgustaNa mojoj stanici oko 215 litara. Ka Trsteniku, posebno Grabovac i tamo ka Planinici je iz poslednjih tura padala još više nego ovde, tamo lako moguće da je bilo i 300 litara.
Retko se zaista viđa takva kiša na kraju leta.
I ne čudi, pre ove obilne natapače 3-4 dana je oblak non stop nastajao tu iznad Grabljaka i okolnih brda niže ka Ljubostinji i tu su se bukvalno izlivali dok se ne raspadnu, maltene se nisu ni pomerali. Do grada do Petoletke jedva da su mrvice preživlljavale.Ja sam bas tu,ispred manastira Ljubostinja i imam osecaj da je u ovom periodu palo kise koliko od prvog januara do prvog avgusta