Vremenske prilike u 2022-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Od Banata samo Kikinda izgleda mozda opet pokisne ,ostali nista,trend prasine se nastavlja,prava vukojebina,nema sta ....Bitno da duva vetrustina,jos samo fali da popadaju klipovi kukuruza na zemlju,gde ih ima ....

Svih 5 modela za sutra u ovo vreme i nesto kasnije,se slazu za padavine za Banat,pogotovo ovaj moj deo i juzni,e bas da vidimo,ako ne promenu modele do sutra,a moze lako biti da se to desi,a ako ne promenu,ja nzm sta treba da bude da svih 5 modela promase padavine ....mislim da bi to stvarno bilo neprofesionalno,jeb.. onda sve te kompijutere i racunanje.

https://ibb.co/Bc1fqGf]
[/URL][/URL]
Untit23led.png
[/URL]
[/URL][/URL]
Un3titled.png
[/URL]
[/URL][/URL]
Unt44itled.png
[/URL]
[/URL][/URL]
Unt55itled.png
[/URL][/url]

Ako pređe Savu i Dunav ima Tisu kao prepreku .Ako nekako pređe Tisu ,kanal DTD ,nemere bre.
Za sada po radaru tako izgleda .Malo se oseti svežina ,na momente ali je i dalje toplo.

Od Banata samo Kikinda izgleda mozda opet pokisne ,ostali nista,trend prasine se nastavlja,prava vukojebina,nema sta ....Bitno da duva vetrustina,jos samo fali da popadaju klipovi kukuruza na zemlju,gde ih ima ....
Друже ако ти је за утеху ја сам 10 километара од Кикинде па не добих ништа од тих силних киша!
Углавном је падала по граду а атар остајао сув,бар овај део према Руском Селу.
На око нема велике разлике између њиховог и нашег атара
"вукојебина" као и код тебе !

Da, grad je kisnuo u vise navrata, ali atar slabo. Zato i kada sam iznosio uvek sam pisao xx litara u dvoristu.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh