Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dobrodol

Član
Učlanjen(a)
25 Dec 2010
Poruka
4.583
Tradicionalno, sa malim zakašnjenjem (iz objektivni razlozi), otvaram novu Temu, za Novu, a uvek se nadamo, bolju i srećniju, 2021. godinu...
Samo zdravlje Vam želim...
Inače, noć je vedra i duva hladan severozapadni vetar, termometar pokaziva 4 stepena u plusu...
Toliko od mene, odoh u "Ležimir".......

Bogme jeste bila 'ladna noć i kod nas u Surčinu...

A što neki kažu i žele samo da kinezi paze šta jedu ove godine mame im ga spopatrljim gladne 😂😂😂

Nema snega,moze ovo biti lako jos jedna zima bez istog,i to ako padne po par cm pa se istopi za pola dana,to ne racunam kao sneg.Gde su oni snegovi kao mali kad smo se sankali danima i kroz selo i kod reke sa nasipa,snega kolko hoces,a i bilo je itekako hladnije,ljudi se skijali na ledu bez problema.A sad iskreno ja nzm kad je bilo dovoljno hladno da zaledi Tamis da ga mozes preci :p.

E stvarno evo sad bio do pre minut napolju ,prvo kao da je sevnulo par puta,reko ma ucinilo mi se xd,kad posle cujem grmi u daljini lol....ma poludelo vreme.

Potop, grmi, seva... nestalo struje na trenutak... količinu javljam kasnije! Kao u sred leta... Put se beli od leda...

Mi smo druga drzava ovde,ovako nas cele godine obilazile padavine jbt,eto do zr dosla ova oblacnost,20km vazdusnom linijom, i to je to,nastavlja dalje gore ka Rumuniji.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh