Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravio si 2010 ?Kod nas postoji stari glinokop velicine par hektara koji je bio pun vode. Zadnjih godina nivo je opao sigurno 4m i tu vise nema nazad.
Неум је на мору.Možda je Bosna dobila more preko noći
E kad bi mogli da menjamo da kod mene pada tada ko luda ,a vi da ko ljudi pozavršavate posao.Ja znam kada ce padati kisa kod Mixera i mene ,kad kombajni pocnu da vrsu psenice e onda ce da pada da sjebe i ovo sto je ostalo
Mi smo sad dobili od 35-40l kise,ali sto se tice psenice okasnila je mesec dana. Sad da pada svaki dan,retko ko ce preci 2t po jutruKakva je to suša kad su pšenice zelene skroz do dole? Svakome je svoja muka najteža, ali ima ovde i onih koji kiše videli nisu...
Ni poplave kao sto su tada bile ne verujem da bi popravile situaciju. Voda kad se jednom povuce tesko moze da nadoknadi stari vodostaj. U datom trenutku mozda, ali za stalno ne.Zaboravio si 2010 ?