paorpaor
Član
Peet vidim raspolozen si
Jesu sad meteorolozi bili dobri i pametni, i znali posao?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod bazena jedan deo od te parcele isto novi zakup, tretirao sam totalom pre nekih 7 dana pa cu sad kad se malo osusi proci setvospremacem pa setva.22 lit kod mene u dovristu. Meni ostalo jos 4 KJ. Juce sam oprskao je jer bio tepih od ambrozije. Novi zakup je u pitanju.
Nisu nikako, i nikad nece ni znati svoj posao. Po njima trebala je pasti od sinoc non stop pa do danas posle podne, ukupno oko 40 i kusur lit.Peet vidim raspolozen si
Kod nas duplo više palo - 32 litre.Obrenovac jutros... sinoć olujni vetar s kišom i grmljavinom.
Послато са POCOPHONE F1 помоћу Тапатока
Zasto setvospremac?Kod bazena jedan deo od te parcele isto novi zakup, tretirao sam totalom pre nekih 7 dana pa cu sad kad se malo osusi proci setvospremacem pa setva.
Dobro da je padala!
Drljaca je oprana a moram uci jer ako ne ulazim na tragovima gde sam prosao prilikom prskanja ne ulazi sejalica. Iskustvo od pre 2 god. Druga stvar moze lako da u medjuvremenu ima jos novih ponika korova ( ambrozije).Zasto setvospremac?
Diskosna bi odradila posao. Nisam shvatio sta ce da seje?Da ali ako diras zemlju opet ce da ti krenu korovi. Navataj nekog da ti poseje sa diskosnom sejalicom koja moze da useje i u tragove.
Ako ima nove ambrozije prskaj posle setve jos jednom. Verovatno su to jako sitni korovi i dovoljna je i mala kolicina totala.