Srdjan Žorž
Član
Sitna kisa pocela pre pola sata, ako bude celog dana mozda i napada da malo oporavi psenicu.
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Послато са SM-A520F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Do sad 7 l. trenutno stala.Ljusa javljaj situaciju u kisomeru ja tebe pratim kao sto svi pratimo Kimija.
Ako je na moj racun.Stavi neku sliku od useva u nicanju .Meni svako zrno niklo i bez kise ima slika na forumu koliko hoces.Ako cekas kisu da bi ti niklo onda nema sta vise da komentarisem.U krajnjem slucaju pala ti je u sredu(to si napisao)Vrlo verovatno ce opet neki da pisu,kako nemamo dobro agrotehniku.
Pa kad nemate,kao i mi.Mi smo malo dobili ovih dana.Vrlo verovatno ce opet neki da pisu,kako nemamo dobro agrotehniku.
Oduvek imate vise padavina nego mi,100x je ovde dokzano,da sit gladnom ne veruje.Ako je na moj racun.Stavi neku sliku od useva u nicanju .Meni svako zrno niklo i bez kise ima slika na forumu koliko hoces.Ako cekas kisu da bi ti niklo onda nema sta vise da komentarisem.U krajnjem slucaju pala ti je u sredu(to si napisao)
Neodredjujem ja de ce da padne i aj zdravo