Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Peet, danas je kod mene kisovito. Ako je soja zrela, i ako sutra ceo dan bude lepo i suncano, kako su najavili 25 stepeni, a prekosutra u subotu bude pretezno suncano 29 stepeni, jer ce moci soja da se skine u subotu popodne? Tj hoce li mahune i zrno odbaciti ovu sada vlagu?Preostalo i meni oko 20 kj soje, pre par dana nadao sam se da cemo je skidati u Petak ili Subotu ali kako stvari stoje, tesko.
Zanimljivo kako su sad precizni sa vremenskom prognozom dok od kraja Jula pa do pre par dana napravili su takve ispade da kratke su im usi da se pokrivaju!
Nocas je padala neka jesenja sve ukupno 10 l, ako ne pada sutra i ako krene vetar koji je najavljen za Subotu, svakako cemo raditi ali verovatno necemo zavrsiti svih 21 kj jer nam je preostalo na vise parcela a razbacane po atarima. Nedeljom ne radimo.Peet, danas je kod mene kisovito. Ako je soja zrela, i ako sutra ceo dan bude lepo i suncano, kako su najavili 25 stepeni, a prekosutra u subotu bude pretezno suncano 29 stepeni, jer ce moci soja da se skine u subotu popodne? Tj hoce li mahune i zrno odbaciti ovu sada vlagu?