Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ni vrsac nije dobio toliko koliko mi.Vrsac 12 lit a mi pored same granice 80lit ili koliko stane kad je pun kisomer do vrha.Ako nista drugo posle tolikih promasaja bar sam nesto naucio ovoga leta, a to je da kad se kaze J. Banat u buduce cu znati da je to iskljucivo Vrsac a pogotovo jug Vrsca.
Vrsac i okolina i Zrenjanin i okolina,to je sto se tice Banata kad najave padavine ,mi ostali dobijemo kise jednom iz 10 puta maltene.Ako nista drugo posle tolikih promasaja bar sam nesto naucio ovoga leta, a to je da kad se kaze J. Banat u buduce cu znati da je to iskljucivo Vrsac a pogotovo jug Vrsca.
Koliki je taj kišomer kad stane toliko?Ni vrsac nije dobio toliko koliko mi.Vrsac 12 lit a mi pored same granice 80lit ili koliko stane kad je pun kisomer do vrha.
Petre koliko je palo jutros?Ako nista drugo posle tolikih promasaja bar sam nesto naucio ovoga leta, a to je da kad se kaze J. Banat u buduce cu znati da je to iskljucivo Vrsac a pogotovo jug Vrsca.
Pre bi rekao da je to Pancevo i bliza okolina, sve sa zapada pukupe oni i jaci su sa padavinama od Vrsca godinama.Ako nista drugo posle tolikih promasaja bar sam nesto naucio ovoga leta, a to je da kad se kaze J. Banat u buduce cu znati da je to iskljucivo Vrsac a pogotovo jug Vrsca.
Juce 23l kod nas.Još Dobrinci da se jave i ako je kod njih palo kao i kod nas onda nam je ceo atar pokisao podjednako.