nikola ilic
Član
Kod mene kuci 52lit,kod druga na drugom kraju sela 80lit,sve je plivalo,ulice,bastice,njive,dvorista...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jeftinije bi ti bilo da si kupio tifon i navodnjavaoJa proDuvanio ovih dana, batalio prosle god. u oktobru.
Taman sam te pohvalio, ono skidam kapu, kad ti pukoJa proDuvanio ovih dana, batalio prosle god. u oktobru.
Do nove god se nabacao na 108, sad sam na 102, a u predhodnom periodu sam posle nekoliko godina video dvocifren broj na vagi sto znaci da nije do duvana vec do tanjiraKoliko si kg nabacio u tom periodu bez duvana?
Ako padne 40l (kao u Tovarisevu) opet ces vratiri pozitivno misljenje o meniTaman sam te pohvalio, ono skidam kapu, kad ti puko
А још јефтиније би му било да оде четвртком сабајле у ИОРС у Београду, када је конзилијум и до поднева преседи ту у приземљу међу окупљеним људима. Сигуран сам да би моментално преиспитао свој став према дувану.Jeftinije bi ti bilo da si kupio tifon i navodnjavao