Vremenske prilike u 2020-oj godini

Kod mene kuci 52lit,kod druga na drugom kraju sela 80lit,sve je plivalo,ulice,bastice,njive,dvorista...

Ma katastrofa,pliva voda po strnjikama,kolona kola bila od 3km,svi stali,dosla je iz pravca Ugrinovaca-Krnjesevaca,potop bio sve do Pazove.

Bio danas u peščari kod drugara. Blizu devonjackog bunara. Kada je to krenulo da pljusti mi krenuli kuci. U Vladimirovcu nije pala ni kap. Stigao sam u Zr, drugar je javio da im jos pada kisa. Sto znaci pljusak od sat vremena i vise.

Sent from my S60 using Tapatalk

Danas ceo dan ništa. Sinoć one 2,5 litre i to je to...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

Pokusaj opet da prekines , ako bas nemoze predji na elektronske , ako ti to nije zamjena onda bar na one heet . Elektronske su potpuno neskodljive, a ove heet kako ih zovu , neznam , negorece , bas je ovih dana zavrsilo ispitivanje i preporuka USDA da su dosta manje stetne po zdravlje od obicnih . Ta agencija je bas "cicija " ako je iko , oni su ispitivali 2 godine , ima cak poseban institut samo za te cigarete , i tek su sad objavili da su manje stetne po zdravlje od obicnih cigareta . Da nebude da smaram , ali friske su informacije i ozbiljne.

Znam kakvi ce biti komentari , ali skoro 2 godine nisu pustali nikakve preporuke , svaki put je zvanicno bilo da te nove zamjenske nisu dokazano bolhe od obicnih ,tek sad su nakon tog istrazivanja objavili pa je i samim tim ozbiljnije. Usout izv na offtopicu.

Jeftinije bi ti bilo da si kupio tifon i navodnjavao🤦‍♂️😂
А још јефтиније би му било да оде четвртком сабајле у ИОРС у Београду, када је конзилијум и до поднева преседи ту у приземљу међу окупљеним људима. Сигуран сам да би моментално преиспитао свој став према дувану.

Ja ne duvanim već 4,5 godine.Probao sam elektronsku i to je po meni gore od klasične jer imaš neograničen resurs da vučeš k'o pocepan šporet 😂 dok kod klasike samo do filtera i ćao.
Inače ništa od kiše i dalje.

Nazad
Vrh