Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znam, promasilo vas.Kod mene toga nije bilo
Hoce li biti slave zbog korone. Nema vasara, u Milosevu nije bilo slave za Iliju.E baš nije fer da nam pokvari seosku slavu za vikend
Od kad sam klinac bio vazilo je jedno pravilo da obavezno Subota u vece ili Nedelja za seosku slavu opici jedan pljusak za sve pare. Nekad mi je krivo bilo zasto mora bas tad dok sad bi platio ciganu sa ringispilom djuture za jedno vece samo da pljusti iz sve snageE baš nije fer da nam pokvari seosku slavu za vikend
U vreme inflacije malterisali u to vreme nešto kod kolege u Miloševu.Opremili se.Častili kao Crkvu,nešto malo i celo veče pili na račun Crkve.Neko je tu profitiraoBila. Kad gledas zadnjih godina velika je nije da nije, ali vise je buvljaka i setaca posmatraca. Pre valda bilo vise para, narod opusteniji pa cela okolina ceka taj dan, domacini takodje. Satre sa muzikom pune do zore. Sjate im se gosti sa svih strana pa i iz inosstranstva. Sad koncert neke estradne tzv. zvezde malo setnja pa kuci.
Kao da se leto pomerilo I kao da pocinje avgusta.Primetio sam da izreka od Ilije sunce sve milije ,ne važi.Zadnjih nekoliko godina Avgust postaje izuzetno topao mesec .Sreća što su noći duže pa se donekle ohladi.