Vremenske prilike u 2020-oj godini

Grmi, seva, pljušti...
DOBRO JE !!!!
Oko 21 sat sam uneo seno, nisam stigao da istovarim, ali, eno ga, "ćuti" u prikolici pokriveno ceradom... 😁
Videćemo ujutru u kišomeru koliko je " nakapalo"...
"Šacujem", za sad, sigurno 10-tak litara i dalje pada, po radaru sada je "epicentar" talasa....

Kad smo kod sena, ja taman srolao bale, i potovario kad je krenuo pljusak, mi brže bolje sa četiri traktora samo da se dokopao asfalta, ajoj kako smo se pozaglavljivali, al ne u blatu već sa švalerima, majku im šta ih je, jedno desetak auta na prc placevi a, a kiša pljušti li pljušti... A ti sremac vuci seno, bm li ti seno...

Kad smo kod sena, ja taman srolao bale, i potovario kad je krenuo pljusak, mi brže bolje sa četiri traktora samo da se dokopao asfalta, ajoj kako smo se pozaglavljivali, al ne u blatu već sa švalerima, majku im šta ih je, jedno desetak auta na prc placevi a, a kiša pljušti li pljušti... A ti sremac vuci seno, bm li ti seno...
Sad ce biti teze😀

Kod mene za sada ukupno 14 litara. Za ~ 15min palo je 10litara a ostatak onda natenane. 2-3 minuta je padao i led velicine graska.

Poslato sa ALE-L21 pomoću Tapatoka

Ovde neka slaba kiša ispada.Nas opet obilazi kao i svaki put taman se ponadao ide kiša na nas,kad ostaše oblaci u sremu.

Kakvo elegantno zaobilaženje, ne verujem... Zaokruženo je naš atar, a strelica je putanja oblaka.

Ako je ovo sve od te najavljivane kise,onda su prognoze jos jednom pokazale kakav epski promasaj mogu biti.

Nazad
Vrh