Vremenske prilike u 2020-oj godini

Kasno popodne,uvece i u toku noci,mada i u toku sutrasnjeg dana i ponedeljka pre podne,bice kise u vecini krajeva Srbije u obliku natapace i pljuskova sa grmljavinom. Za moj kraj EC crta u toku noci i preko 25l kise. U toku sledece nedelje sanse za nove padavine su u cetvrtak i za sledeci vikend.

Nocas palo 17l , za sutra javljali 10l sad gledam promenili
2e15abad565ef8ab4795e04c58804056.jpg

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

12l, ukupno za jul mesec 20l.
Citam vase cifre 30+ litara u jednoj turi i sve mi je cudno da je to moguce :D ove godine smo imali samo jednu kisu od 30l, ostale su uglavnom 5-10l,a i te su retke.

Poslato sa LDN-L21 pomoću Tapatoka

Na sva tri kišomera koja pratim izmerio sam danas 33 litre. Svi su u pravcu Medjunarodnog puta u razmaku od nekih 10tak kilometara.

12l, ukupno za jul mesec 20l.
Citam vase cifre 30+ litara u jednoj turi i sve mi je cudno da je to moguce :D ove godine smo imali samo jednu kisu od 30l, ostale su uglavnom 5-10l,a i te su retke.

I nama je bilo cudno pre neku godinu kad su nam se usevi osusili a u Somboru je polivala redovno. Ne mogu se setiti tacno, da li je to bila 2017.?

Ma necemo valjda po onoj staroj 'da i komsiji crkne krava', moj komentar je bio saljiv. U Somborskoj opstini najvise kise dobijaju Staparci, to je provereno, mi malo severnije od Sombora nismo te sreće :D

Na mom poslu se ne zna dal je gore kad pada ili kad ne pada,jedva izadjosmo iz rupe,reka tece a evo vec 10 km dalje suvo

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Nazad
Vrh