Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovde i dalje ništa. Zamrači sa svih strana i dok se približi nestane...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Trebao si ići u pr....nje ne na pecanje ,lepo preporučuju tu po forumu neku garaganku ko Negro bombona da jeOprao auto, traktor, otkrivao krov, išao na pecanje. Ne vredi.
Gde nadje tih 0.5l. Kod mene je palo 46l. Kisomer stoji na 2m visine, tako da ker ne može da popije.37,5l Karadjordjevo
Poslato sa EML-L29 pomoću Tapatoka
Katastrasno, na raskrsnici u centru sa ovakvim pljuskovina dolje i mulj pa peske ne mozes prici prodavmicama i ostalim stvarima.Sreća pa očišćeni kanali i ćuprije...k'o i kod nas!
Ja imam pravi kisomer od meteroloske stanice Zrenjanin..Gde nadje tih 0.5l. Kod mene je palo 46l. Kisomer stoji na 2m visine, tako da ker ne može da popije.
Kasnilo mi je onih čuvenih 100e. To je zadnja šansa.Trebao si ići u pr....nje ne na pecanje ,lepo preporučuju tu po forumu neku garaganku ko Negro bombona da je
Isteraj kombajn, skini mu poluosovinu, gledaj da nekako zaturiš delove. Sačekaj pola dana i kreni u sastavljanje. Sigurno će početi kiša....Oprao auto, traktor, otkrivao krov, išao na pecanje. Ne vredi.
To dalje je prema NS.?Kod nas 22 l, par km dalje možda 1 litra.