Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Proximus vidim da ti je lokacija Beograd. Koji se tačno deo Beograda? Imaš li podatak koliko je do sad palo kiše? Mada mene interesuje koliko je bilo kod mene u Obrenovcu.

U Surčinu, uz sam aerodrom i precizniju stanicu od njihove nemaš 😉

Po njihovim podacima od 00:00 sinoć do 00h večeras palo je 22.8mm kiše u 4 navrata.

Ali pazi, oblačnost je bila jako loše raspoređena... Npr. ovde je kiša pljuštala od 12-13h dok 7-8km ka Novom Beogradu nije bilo ništa... 🙄

Ne znam baš koliko ti je od pomoći podatak onda za Obrenovac 😉
 
Toliko o prognozi da nema kiše, pada kao iz kabla.

Poslato sa SNE-LX1 pomoću Tapatoka
 
I kod nas ispada neka jaaako slaba, na betonu u dvorištu se ne vidi ali asfaltni put na ulici je mokar. Trava takođe, pa je logično da će i ljuštika na klipovima ovlažiti.
A ja za sutra ugovorio i kombajn i kamione za kukuruz, e ne mogu da verujem... Danas oko 13h sam merio vlagu (ručno okrunjeni klipovi) i bila je 15.1% i 15.4%. Popodne je bilo sunčano i vetrovito i mislio sam da vlaga do sutra može da siđe u SRPS jer je pre ovih kiša bila u SRPS-u. Koliko sad ovo malo sranje može pokvari tu računicu jer ponovo uskladiti i kombajn i kamione je nemoguća misija?
 
Ma to znam, ne znam koliko može kombajn da doda vlage ako je ljuštika malo mokra? Znači ne da bude mokra danima pa da i klip povuče vlagu, već mokra jednu noć i neće se potpuno osušiti pre nego počnemo posao sutra pre podne...
 
Do srede toplo i do 29 stepeni, od četvrtka pad temperature za oko 10 stepeni i kiša...od petka bez padavina ali temp. neće prelaziti 19 -20 stepeni.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh