Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Maticu ce da prodjemo kao covekprase ili superprasac:osmeh: e to je super heroj po meri...dzabe se mlada dama nada da ce je spasti od bitanga u mracnoj ulici...covek zaseo i hasa prase:osmeh: ne moze da ustane i da hoce...

Zima nas podseca da jos nije zavrsila sa nama,no nece jos dugo(famous last words).Danas operem auto u gradu i umalo nisam pao par puta u tom ''pit stop''-u gde se peru auti,sve zaledjeno oko auta.

Greje sunce sneg koji se istopio ?.Anyway,gde je clan Kimi ?,nema ga,mi ga trazimo samo tokom leta kad nam trebaju kise ,tad se i njega setimo :((.

Gledao sam vrem.prognozu za moj kraj za narednih 30 dana, ukratko......naxxbali smo, ako nakaplje cca 10 lit bice dobro

Juče sam na jednoj prezentaciji slušao čoveka iz BASF-a koji je pokazao prognozu nekog Mađara za ovu godinu. Čeka nas lepa godina i nikao neće biti vruća. Napomenuo je da se u prvoj dekadi aprila očekuju mrazevi oko -5, a isto tako i oko 15 oktobra se očekuju isti mrazevi. Čovek iz BASF-a je rekao da ovog čoveka prati već 8 godina i da svake godine je pogađao baš sve.

Taj prognozira za Madjarsku, a 2017 smo videli da kod njih i i kod nas nije isto :osmeh:
Takodje kao Maxa mislim da svaka prognoza preko 5 dana nije tacna. Za oktobar se secam da je neka dugorocna prognoza najavljivala 50-60l a imali smo celih 4l.

Kad se ocekuje kisa treba da se baca djubrivo u psenicu a sad zasusilo.Na meteo forumu ni reci o tome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh