belgrade red star
Član
Наравно нула литара .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dukej vi ste tu ozbiljno najeb. Kod vas ove godine jos gore nego kod nas.
Pazi da ove dve nebudu lošije od apola, opšti izgled apola je nikakav u vršidbi ali bitno je da curi.Jeste mnogo puta padala, ali nije kad je najviše trebala - u julu. Pored toga, mnogi neke datume sa spiska ne bi ni računali u kišu (do 4-5 litri). Kad bi se ti datumi izbacili iz spiska utisak bi bio drugačiji. Ali valda su i te male kišice bile neka vrsta infuzije, pa uz pomoć ne preterano velikih temperatura ovog leta usev se nekako održao.
Što se tiče šacovanja prinosa, ne znam šta bih rekao. Ali svakako ću znati tačno koliko ga je bilo jer imam samo tu jednu njivu sa Apolom, a rešio sam da ga više ne ostavljam za seme pa ću kad prođe kantar napisti ovde koliko je bilo.
Na kraju 2.5 litara,**greška ih u progmozu.Malo su povećali padavine[/URL][/IMG]![]()
Što? Ima stabilniji prinos od drugih sorti, prilično se lako vrše i ne pucaju mu mahune.Ali svakako ću znati tačno koliko ga je bilo jer imam samo tu jednu njivu sa Apolom, a rešio sam da ga više ne ostavljam za seme pa ću kad prođe kantar napisti ovde koliko je bilo.