Vremenske prilike u 2019-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

MOMOSARIC

Član
Učlanjen(a)
10 Dec 2010
Poruka
13.579
Lokacija
Nožičko,Srbac;BiH
Opaa , iskuka ja izgleda

- - - - - - - - - -

Desetak litara , možda i 15 nisam gledao , dok je padalo bilo još toplo , kako stade kao da neko otvori vrata od frižidera.
 

Peet

Član
Učlanjen(a)
11 Apr 2010
Poruka
8.369
Lokacija
Lokve - Simiai - Juzni Banat
Nije da si iskukao vec si bio donekle siguran da nece nista biti od kise kod tebe ni sutra, a kad ono eto je i danas.:osmeh: E, to su ti letnji lokalni oblaci koji ne znaju predvideti ni par sati unapred, oni skolovani uz savrsenu tehniku, pa kako bi onda znao paorov komsija, deda koji mozda jedva vodi racuna kod sebe o nekim stvarima, plus kao zna i dugorocnu prognozu!
To je zaista smesno!
 

MOMOSARIC

Član
Učlanjen(a)
10 Dec 2010
Poruka
13.579
Lokacija
Nožičko,Srbac;BiH
Da ni jedan taj model nije pokazivao ništa do tamo poslije ponoći niti su pokazivali da će doći sa juga ??

- - - - - - - - - -

Inače sad je oko 20 stepeni a imam osječaj da je 15
 

baderljica

Član
Učlanjen(a)
11 Dec 2011
Poruka
322
Lokacija
kac
To je u nasim krajevima kada sa zapada imas brdo ili planinu a ipak si udaljen 50ak km od toga najebo si ljeti . Istrosi se tu i preskoci . Vjerovatno je tako i u Vojvodini ko je zapadno od Fruske gore a malo dalje ne dobija. Tako i ovo nocas i sutra mogu da crtaju sta oce dobice kisu Osijek i Sombor i to je to. Nego me cudi da to pitam Kimia npr i oni kazu to je glupost nema mjesta koja dobijaju manje ili vise kise ljeti.
Pa da li je loše kada je planina sa zapadne strane od mesta stanovanja ili je loše kada je mesto stanovanja zapadano od planine ? Odluči se
 

aca74

Član
Učlanjen(a)
30 Jan 2009
Poruka
2.919
Lokacija
Pančevo, Starčevo
Ja idem noću a vraćam se kada mogu. Ali spas je klima u autu i uredan auto. Pre dve god8ne išao sam sa pasatom koji je bio malko neuredan a 40 stepeni i gužve radovi i udesi u Makedoniji. Tu sam ja izludeo a ćutao da ostatak porodice se ne sekira. Ipak klima jeste odradila posao i nije bilo problema ali sam se bojao da u onoj halabuci izda auto i da bude kukulele.
 

Arkadije

Član
Učlanjen(a)
11 Jul 2010
Poruka
2.845
Lokacija
Neuzina
Ja se plasim da ne prodjemo kao zadnja 2 puta sa kisom,ni 10l ne moze da predje...Gledam Windy,ne grese bas kad je svega par sati unapred prognoza,a po njima ujutru kisa dolazi do severozapadnih delova Vojvodine,i deluje ozbiljno dosta,a ovamo Banat tek od podna skoro,i to ono sto ostane da kazemo,jako slabo sve to deluje,nikakvo maltene.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh