pop step
Član
Da da svuda potop oko nas samo mi ostali suva k....a.Nece nas ove godine.Samo kukate vi iz juzne Backe, i to bez razloga. Dokle kuknjava.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da da svuda potop oko nas samo mi ostali suva k....a.Nece nas ove godine.Samo kukate vi iz juzne Backe, i to bez razloga. Dokle kuknjava.
Malo cas sam se setio kad si me izbavio iz one mocvare pre 7-8god a mozda ima i vise, isti scenario pre sat ipo, samo sto smo sad zapucali fend kombajnuKUku LEle se secas one leplji slatine kad pokisne?
Bukvalno minut pre ovog monsuna smo ga izvukli sa 3 trakrora, imali smo dosta srece sto nije propao do samog hedera 10cm je falilo da legne inace bi ga izvukli na zimu kad smrzne slatina
![]()
Da da svuda potop oko nas samo mi ostali suva k....a.Nece nas ove godine.
Poslato sa HUAWEI CUN-L01 pomoću Tapatoka
Neko iz sela je čuo da je Mokrin dobio 60 litara.U Mokrinu 35l za 30 minuta, bilo leđa veličine golupcijeg jajeta. Neću ni da obiđem njive. Šta bude neka bude.