Dejaaa
Član
Pada skoro pola sata,i to pljusti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da su samo kako ti kazes sancevi puni ni po jada. Ovde vodolezine po njivama na sve strane. Cim doda 10tak litara plivaju cele njive. Grad nacinio samo taku stetu. Pogledaj samo njive naseg clana kiraj. Takav domacin, njive za primer, a steta ogromna. I nije on jedini. Iz postovanja prema ljudima cije su njive gotovo unistene ne treba ni stavljati slike na kojima je sve tip top.Menjao bi se ja za takvo blago,kad su meni šančevi puni onda se ja ne bojim ni + 40 , u julu mesecu ali ovako ostaje da vidimo hoće li cela godina biti ovako kišovita.Prošle godine do ovog datuma 274 litre a ove godine 186 litara.Razlika je uočljiva i na terenu.
Da su samo kako ti kazes sancevi puni ni po jada. Ovde vodolezine po njivama na sve strane. Cim doda 10tak litara plivaju cele njive. Grad nacinio samo taku stetu. Pogledaj samo njive naseg clana kiraj. Takav domacin, njive za primer, a steta ogromna. I nije on jedini. Iz postovanja prema ljudima cije su njive gotovo unistene ne treba ni stavljati slike na kojima je sve tip top.
Računao ovde kod nas jedan jači poljoprivrednik oko tog osiguranja. Kaže kad osigura sve njive, pa u periodu od nekoliko godina kad sračuna koliko je dobio osiguranje na njivama koje je tukao led i koliko je ukupno dao za osiguranje, uvek je više dao. Odnosno, on rezonuje da se ne isplati osiguranje ako se gleda period od više godina i ima se dosta za osiguravanje.
Što se mene tiče ,nije problem stavljati slike useva,koji su u bilo kakvom stanju .Da su samo kako ti kazes sancevi puni ni po jada. Ovde vodolezine po njivama na sve strane. Cim doda 10tak litara plivaju cele njive. Grad nacinio samo taku stetu. Pogledaj samo njive naseg clana kiraj. Takav domacin, njive za primer, a steta ogromna. I nije on jedini. Iz postovanja prema ljudima cije su njive gotovo unistene ne treba ni stavljati slike na kojima je sve tip top.
Što se mene tiče ,nije problem stavljati slike useva,koji su u bilo kakvom stanju .
- - - - - - - - - -
Što se tiče osiguranja , stvar izbora .Od kada znam a imam mnogo godina uvek je led tukao deo atara .Nekada veću površinu ,nekada manju i nisam video ekonomsku opravdanost osiguranja .Zato su stari govorili da treba imati njivu pod svaki oblak.Pošto sam od starog šloga ,nemojte zameriti.