Vremenske prilike u 2018-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znao sam ja cim je moj stric naumio da balira lucerku mora i malko ozbiljnija kisica da padne da bar ima jedno 10kj pa svaki dan po malo i nakupilo bi se jedno 15l.:osmeh:

Kod mene nocas 1l. Bar nema prasine...

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока

Danas ili sutra mora IMT. :osmeh:

Oglasila se i goZpoda, evo šta kažu. Fala im.

Screenshot_6.png

Ali zato kod nas sinoć jedva pokvasila beton, a jutros još manje ::lose::
Za ovakve silne količine moram nabaviti prcizniji kišomer, jer ovaj nemože da izmeri :udri:
Voleo bih da je Kimi u pravu, ali za moj kraj će se ipak ostvariti prognoza sa W2A koja najavljuje svega tek koju litru padavina u ovoj turi, tako da smo ga naj...

- - - - - - - - - -

Uh kada bi nas zakačilo, bilo bi odlično.

Ide ti neka natapača Đađo sa istoka. :osmeh: U planinskim bespućima u tvojoj okolini je prethodnih dana bilo velike količine padavina, posebno tamo u smeru BiH.

A tek im slede novi potopi... sad ostaje ono najvažnije pitanje, koliko toga će dospeti do same doline Lima.
Bilo je natapače kako si rekao, solidnih 8l u kišomeru, malo li je na ovu sušu. Naravno da očekujem još danas i sutra verovatno.
Bilo je i kiše u okolini uz grmljavinu, gotovo pa svako poslepodne u prethodnoj sedmici, to si takođe u pravu.
Mene sad brine samo situacija oko eventualnih nevremena. Kako stojimo sa tim potencijalnim rizikom.?

Poslednja izmena:
U Somboru sinoc jedva pokupila prasinu, a u ataru opet corak! Izgleda da ce Sombor biti crna rupa ove godine.

Sent from my Lenovo K10a40 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh