U toku je topljenje snega , kasnije javljam rezultat , koliko je palo vodenog taloga na m2 za ova tri dana. Imao sam jedno korito na sred dvorišta i tako je skupljena svaka pahulja.....
Rezultat je : 56 litara na m2 .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U toku je topljenje snega , kasnije javljam rezultat , koliko je palo vodenog taloga na m2 za ova tri dana. Imao sam jedno korito na sred dvorišta i tako je skupljena svaka pahulja.....
Trebao si izmeriti i debljinu snega, da bi znali koja količina snega u mm, daje količinu vode u mm.Koliko cujem neki su skidali sneg sa krovova kod nas. Boga mi nije svejedno kad pogledas koliko ga ima. Nisam merio santimetre, ali sam isekao jedan komad od m2 pa kad se istopi videcemo koliko ga ima.
- - - - - - - - - -
[/IMG]
Pozoves odmah vlasnika zelene povrsine, ako je to opstina onda njihovu komunalnu sluzbu, oni posalju komisiju koja napravi zapisnik i sa tim zapisnikom odes u tu komunalnu sluzbu i podneses zahtev za naknadu stete, koju nadognadjuje garantni fond.
Ako je vlasnik fizicko lice onda pozoves policiju koja ce uraditi ubijaj i poslati nadleznu inspekciju.
Jedina zackoljica je da auto mora biti parkiran na za to predvidjenom mestu tj parkingu.
Jos je lakse ako imas kasko, dovoljan je samo zapisnik sa kojim odes u svoje osiguranje i dobijes naknadu.
A jel može sa 3/4 "
Rezultat je : 56 litara na m2 .
Jes vala kod njih sve ide 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16... Nema greske.Ruski standard ne preporucuje te colovne mere tipa 3/4.
Nastavnica i Profesor, svi su zivi jos. Svasta sam ja naucio iz fizike GrabikNajbolji tvoj nacin treba cekati da se istopi, pa onda mjeriti litre, ucitelj fizike umro pa vam nisu nasli zamjenu za njega.