dobrodol
Član
STIGLA STRUJA !!!
Eto i mene !!!
Al' stigla i kiša...
Eto i mene !!!
Al' stigla i kiša...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kog meseca? Proslog nismo imali ni 50 l, a ovog mozda 10 u jednom delu atara. Vas deo je kisnuo dosta vise nego nas. Uostalom juzni Banat uvek ima odlican potencijal kad je najpotrebnije. Tucete nas sa prinosima u proteklih 10 god redovno.
A evo i onog popodnevnog (monsunskog) pljuska, o kome je pisao kolega Dobrinčan, snimak iz atara, išao nekim poslom za Male Radince pa uslikao, na Jug, prema Dobrincima...Za nekih 50 minuta 45l kise.
Oni su van svakog sablona od 2012. Od tad im se poremetilo sve u glavi. Po free meteo i onoj prognozi sto daju ovi na naslovi. net bili bi davljeni od 1 Jula do sad.Nešto posle 12, svugde vedro, samo se između Pazove i Golubinaca formirao oblak za 15 min, i sručio pljusak od 20-tak minuta sa vetrometinom, palo 16 lit...
Malo pre zagrmelo prema Dunavu, i otišlo za Bg.
Ludnica, i neka mi još neko kaže da se vremenske prilike u ove zadnje dve godine nisu drastično promenile, što pokazuju i modeli, koji nemogu da navataju šablon po kome se sada vrte vremenske prilike...
Sve pogodio onaj moj meteorolog, a neki se podsmehivali. Ako neka su, ja znam kakva ce biti i iduca godina
Sve pogodio onaj moj meteorolog, a neki se podsmehivali. Ako neka su, ja znam kakva ce biti i iduca godina
Hladna zima indijanci već treća god kako vuku drva