Taj veliki oblak nam je došao gotovo pred vrata i onda se predomislio i otišao severnije. Jbm ti sreću...
Taman to htedoh napisati
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Taj veliki oblak nam je došao gotovo pred vrata i onda se predomislio i otišao severnije. Jbm ti sreću...
Zlatnih 7 lNocas kod nas 7 litara.
Ime jel ti znas sta pises???sem par izuzetaka u okolini na dobrim zemljama i rane setve,2012 je bila debakl-juzni banat je najgore prosao.Soje 2-8 metara.kukuruza ni toliko.Jebes ga sad je kljucno, gde padne napravice prinos do kraja. Necu nikad zaboraviti 2012. i juzni Banat kad su u julu dobili ko zna koliko kise. Imali ljudi svega i puno.
Mi ovde ko da smo osudjenici, nikad da sastavi malo vise padavina, sve nesto na kasikicu.
Kod nas nocas 15 l . Evo sad je pocela ona lepa jesenja kisa.
Ja ne znam odakle takva informacija da smo juzno Banacani prosli dobro i imali "svega i puno" Ne daj Boze da toliko imas koliko smo mi onda imali.Jebes ga sad je kljucno, gde padne napravice prinos do kraja. Necu nikad zaboraviti 2012. i juzni Banat kad su u julu dobili ko zna koliko kise. Imali ljudi svega i puno.
Mi ovde ko da smo osudjenici, nikad da sastavi malo vise padavina, sve nesto na kasikicu.