markokurjega
Član
Kod nas noćas i jutros par pljuskova u kombinaciji sa tihom kišom,palo 9 litara ,sa onom od preključe ukupno 15 litara,sad je već lakše.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dobra kisa u martu moze da pokrije april i maj,ali posle teba kise pod obavezno,svi smo svedoci kako je prosla psenica ove godine zbog nedostatka padavina u maju i junuAjd ne kukajte,ali stvarno nema potrebe jer u martu je pala lepa kiša,sad nema potrebe za ovolikom kišom,jer martovska kiša zlata vredi po nekima,ali sad to ne možemo videti.
U martu je pao i sneg.Moja deca a i mnogi kod nas su u aprilu sejali u presuvo,tako da nije bilo kiše u junu mogli bi da se slikamo.Sad je malo preterala ali takva je priroda.Žao mi je samo onih ljudi po Srbiji što im bujice prave probleme a mi svi ostali treba da ćutimo i da se pokrijemo ušima.Ajd ne kukajte,ali stvarno nema potrebe jer u martu je pala lepa kiša,sad nema potrebe za ovolikom kišom,jer martovska kiša zlata vredi po nekima,ali sad to ne možemo videti.
A kod nas Bobo ne mozes da udjes nigde...nni u bastu ni u njivu....Evo ja sam u bašti sad komotno radio frezom,spremio za kupus.Na noževe ne lepi,obuća čista. Eto koliko je kiše palo.