Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod mene na drugom kraju sela 26lit a ka Srbobranu verujem da nije ni padala, kako sam pratio oblake otprilike pola atara pokislo pola nije i to je verovatno nejednako, selo i preko kanala nijedna kiša nije obišla.
I kod nas takodje 0.crepaja 0 mozemo da kazemo
Kod nas iz ovog oblaka 10lMarkokg1982 e sad ovo ne bi trebalo da te promasi? U Nisu nesto slabo u ova dva dana da se skupi sve iz 4 puta nema 4 litra...
Nemoj da mi kažeš da te ovaj potop promašio? Već 6 sati jak pljusak..slamka spasaMoguce da i dalje masi. Nemam reci. Trenutno u Kragujevcu pada slaba natapajuca. Malopre je bio jak pljusak u selu izmedju tj Petrovcu i Desimirovcu. Trenutno kod mene u selu ni jedna jedina kap ne pada.
MarkoSreta, Niksic je dobio malopre dobru kisu. Tako mi rodjak javio.
Od srede do sad palo 6 kapi/m2......
Ona oluja i kiša za njom je prošla južno od nas , a sad gledam radar i kiša opet južno od nas, istim pravcem ali suprotnim smerom.
Pre toga je iz Bosne dolazila do Valjeva a onda severno preko Šapca išla za Vojvodinu.
Potez severno od Lazarevca, pa do Meljaka i tamo do Obrenovca čini mi se da je najmanje kiše dobio od aprila. Jedino je prošle srede padala nekih sat vremena da je vredna pomena.