cicimoric
Član
Upravo je stala dugo ocekivana kisa i istresla se posteno. 5 litara juce poslepodne u selu i mnogo veci pljusak u severozapadnom delu atara. I nocas jos 45 litara.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bas juce slusam jednog mog prijatelja,Kaze mi On, gledao sam mesecnu prognozu, javljaju za nevreme polovinom juna.Ja se nasmeja.Svakog dana sam u toku sto se prognoze tice, pratim je celo vreme i vidim da je svaki izlaz drugaciji, sve se menja iz dana u dan.Dva dana nemogu da ubodu ali zato nasi ljudi znaju sta su rekli na dnevniku.Kada jave za kisu na severu Srbije ovde misle kisa ce svuda pa nece da kose travu a posle im pokisne jer neznaju sta su culi.Mislim da je dovoljno pratiti nas Serbian meteo forum, uvek postoji detaljno objasnjena prognoza i svaka im cast.Dobri su momci i veoma tacni.Rts najavili nevreme za 15 Jun?!!!
Pa oni ne znaju ni koji je dan danas a ne kako ce vreme biti za mesec dana.
Eto vidis da si trebao da sejes na rizik...kod nas 50 palo,doduse bilo je i grada,ali daj sta das.Upravo je stala dugo ocekivana kisa i istresla se posteno. 5 litara juce poslepodne u selu i mnogo veci pljusak u severozapadnom delu atara. I nocas jos 45 litara.
Eto vidis da si trebao da sejes na rizik...kod nas 50 palo,doduse bilo je i grada,ali daj sta das.
Usralo vas redovno,manje vise sve....sem nas....
Онда смо ми добро прошли,јече 6 и ноћас 18 лит...... I nas , palo jakih 7 litara.