soul fly
Član
juce i nocas ukupno 28 litara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Auuu lepo...vidim da je na zapadu nakundačeno opasno a nikako da dune neki vetrić da dobaci i do nas.Kod nas je palo 42 litre. I jos pada. Lije.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
To je bilo to.Nije krenula voda ozbiljnije kroz oluke.Beton mi je u dvoristu suv,trava nije mokra,toliko od kiše.Evo i kod mene u Beceju zarosili oluci na kućama,videćemo da li će i ozbiljnije krenuti voda na njih.
Auuu lepo...vidim da je na zapadu nakundačeno opasno a nikako da dune neki vetrić da dobaci i do nas.
Biće nam čudno kad jednog dana bude kiše.Iz dana u dan nista, ni kapi.
Da,čuo sam,konačan bilans 5l.1Л и то је то...Понадао сам се када сам видео у даљини како полива тамо у Кукујевцима и како се исти талас приближава Чалми. Међутим док је стигао до нас нестао је тај талас и пало је свега 1л....
- - - - - - - - - -
Немаш секирације браћала атар до Чалманског је покисао одлично, када сам око 2 сата ишао до села. Буквално до табановца је фина киша пала, а од њега према Чалми само покупило прашину.....
Bice kise....
- - - - - - - - - -
A izgleda da cu morati da popravim kocnice na 560...
Неће Мића, све около је пало а код нас заобишло. Код нас у селу дуванџије јаучу.Ta Pero kod nas neće ni te dve litere više od mesec dana.
Jos nista,produbljuju kanal kraj njive,njivu do kanala razdvaja jako uzan put,kao sto se vidi na trecoj slici,a meni na 560 ne valjaju kocnice,moze da bude zeznuto,mala greska i odoh u kanal.