Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sve ovo pada u vodu, druge sanse za padavine do sutra necemo imati?Oblak iz Rumunije kod Rešice neće na Vršac, struja je sve više severoistočna i oblak beži južno.
Deluje da je problem u atmosferi prevaziđen, naglo je buknulo u srednjem Banatu nešto, bez pomoći planinskog terena. Takođe, malo južnije od Kikinde će stići još jedan sistem sa rumunskih Karpata.
Ma necu vise da pratim,smucilo mi se.@Maxa na Rumunskom radaru se vidi da dolazi još dosta oblaka:
http://meteoromania.ro/anm2/radarm/radar.index.php
Kimi, ja koliko sam zapazio za ovih par godina koliko pratim vreme, nama kise iz rumunije nikad nije dosla. Samo oblaci i hladnije vreme.Oblak iz Rumunije kod Rešice neće na Vršac, struja je sve više severoistočna i oblak beži južno.
Deluje da je problem u atmosferi prevaziđen, naglo je buknulo u srednjem Banatu nešto, bez pomoći planinskog terena. Takođe, malo južnije od Kikinde će stići još jedan sistem sa rumunskih Karpata.