Ja razumem ljude koji imaju mnogo zemlje pa moraju da krenu sa ranijom setvom ali mi sa 5-10 ha da posejemo samo da smo gotovi a posle đavo kriv.Već godinama ni ne razmišljam o setvi pre 20 aprila a na peskovitoj posle Đurđevdana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dunav osiguranjeskal koja je kuća?
I jesi bio zadovoljan sa njihovom procenom jel bila realna? A u sustini se radi pred procena i završna procena pošto u međuvremenu mogu stvari na terenu da se iskomplikuju tipa da se dese neke bolesti na oštećenim plodovima pa da prinos bude još manji. A uvek se desi da ako je na granici oko 5% oštećenja da se šteta prizna. Znaju u osiguranju da je poljoprivreda težak posao a i da bi osiguravajuće kuće imale što manje prigovora a samim tim i sledeće godine više osiguranika. Izvinjavam se što odgovaram u ovoj temi.Ja sam prosle godine osigurao u Triglav osiguranju psenicu, za nekih desetak dana od procene su mi isplatili odstetu od grada.
Jesi išao u drvaOvaj vetar brije iznikle kukuruze samo tako malopre bio u obilazak,ima već slomljenih listova baš puno.