vladimir92
Član
Predraze ima na Karaburmi http://vreme.in.rs/karaburma/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mi ni u ovoj ni u prosloj turi nista. U prosloj bilo malo leda ali nista. Vise srece drugi put.
Kako nije pogresio,ostao sam ,,kratak'' za 30 litara.Malo li je?Ovako ,danas mi ponovo ne gine crevo i kante!Vise se stvarno ne moze verovati prognozama.Toliko se klima ,,uzjogunila'' da kada mi kazu i da je u toku leto ja necu verovati.Juce jednostavno od najavljene kise nista,oblaci jednostavno dolaze do mene u ,,delovima'',rascepani i bledi.Tu nema kise.Komsija koji ima hektare jabuka mi rece da je to zbog avionskog koridora iznad nas koji sve zivo razbija od izduvnih gasova i toplote.Ja se pre smejao a sada mislim da ima nesto u tome.Pa Rusi za prvomajsku paradu ako preti kisa posalju par aviona iznad Moskve i rasteraju oblake.Ja se ne secam kada je padala kisa za vojnu paradu u Moskvi.Mozda i gresim.Pa čemu da verujemo dragi kishrobert... da se kartamo, gledamo u pasulj ?
Evo karte do danas u 10h jutros ko je kako trebao da dobije, dakle finalni run 18-24h unapred... s obzirom na lokalne, konvektivne padavine, ne može se reći da je model mnogo pogrešio... greška je pre svega za sever Banata