Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pala i kod nas. Prvo jak pljusak pa jos cetrdeset minuta natapace ukupno oko 20l. Valda je tako bilo i u ataru.Dobro je da je proslo bez grada.

Kod nas 5l a grlmelo i sevalo ko da je kraj sveta nekoliko puta nestajalo i struje sad fino zahladnelo milina.

Jutros u 5 sati nove 3 litre,tako da ukupno 13 litara,bolje išta nego ništa.Još su danas popodne javili moguće pljuskove.

Al je kod nas natopila,citavih 5 kapi :udri:.Sinoc je bio light show svuda okolo,najvise u pravcu Bg-a,a i grmelo je svake sekunde u daljini,no ipak ti oblaci su se raspali ko pi... kad su dosli do nas.

Oko pola 3 tutnjilo samo tako,pljusak bio,pa padala lagano...bilans svega 9...mislio sam da ce vise biti...

Nad selom , 10-17 litara.Atar još šarenije .Granica sa N.Bečejom ,pokupila prašinu ,prema Tordi lepa kiša ,prema Kikindi ,šareno.

Kimi lepo je što odmaraš na Kopu ali daj malo budi aktivniji. Sinoć oko 22h samo blicalo i grmelo i ni kapi kod mene. Sad je oblačno i baš sparno. Ovo mi ne miriše na dobro. Ali ajde Kimi neka kaže za Obrenovac i okolini da li ima nade za neku lepu kišu danas. U koliko je ne bude pšenice će se raditi za 10 dana one rane i iz prvih rokova setve. Kukuruzu sad odgovara jer voli toplo ali pred kraj meseca bi bilo lepo da smanji temp i da padne par dana kiša i da se opraši kako treba.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh