Vremenske prilike u 2017-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod nas jedan iz sela vec navodnjava kukuruz, zemlja ispucala katastrofa, kukuruzi se pocinju usukivati, izgleda repriza 2012 god

Послато са LG-D802 уз помоћ Тапатока

Danas sam listao neke beleske. April i maj ove godine su skoro identicni kao prosle godine i mraz i kolicina padavina i raspored i sve ostalo. Videcemo sts ce biti u junu. Nadam se da se on nece ponoviti

Ja bi rado poslao ovu kisu od nas vama sto je potrebna. Al od ono cudo od juce sto je bilo ne bih pozeleo nikom. Kao u horor filmu oluja...za dva sata po kisomeru palo 25l kise. I evo je sad opet pocinje....

Da, ali te 2012 je bilo mnogo više rezerve vlage od jeseni i zime, a ove, ako se ponovi sušno leto ...

https://i.imgur.com/t83A8OE.jpg

- - - - - - - - - -

t83A8OE.jpg

Do danas su najavili od ponedeljka do srede tamo obilne padavine sad gledam nema nista od tih padavina ovi nasi nemaju pojma sa prognozom, bolje neka kazu da ce biti susno leto i da smo ga nadrljali :sta:

Kimi, imas li neku prognozu za Vrsac sto se tice padavina dali ce ih biti ili ipak ne ?

Izgleda ce biti veselo.
Kimi druze jel i ti mislis da ovo ima sanse da se ostvari.
2eo86z7.png
[/IMG]
Stim sto izbacite ove padavine koje se 100% nece ostvariti i dodajte po par stepeni gore, realnih. Bez problema je to na suncu oko 48-50, znam da se tako ne meri, ali moji usevi nisu u mracnoj drvenoj kutiji na zelenoj povrsini na visini od 2 m.

Pa nisu ali tako se mjeri , pa od temperature 45 na suncu neće im biti ništa , a vjerovatno im je na temperaturi od 35 do 40 na suncu najugodnije ,

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh