tesla
Član
Svugde padne manje vise kise,ali u taj cenej i taj okrug tamo uvek pada kisa.
Otac ih jebo,pa nije dosta sto imaju dobru zemlju,nego ih jos i kisa ih svaki put hoce.
Ali zato kada zaglave kombajn u jesen, nevade ga pre proleća
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Svugde padne manje vise kise,ali u taj cenej i taj okrug tamo uvek pada kisa.
Otac ih jebo,pa nije dosta sto imaju dobru zemlju,nego ih jos i kisa ih svaki put hoce.
Moderna verzija,sto bi se reklo obradaMozda neko zna a neko ne: kad je bio Milos Obrenovic u Becu i ovi ga vodili i pokazivali njihove lepote i pitaju ga "Vasa Visosti da li znate koliko ovo sve vredi?" A on im odgovori " znam kao jedna dobra djurdjevska kisa u Srbiji". Neka nam pada ova kisa i neka natopi dobro ovu zemlju i da svima rodi sve. Samo bez grada i oluje. Naravno.
Ha, vidi ti Vojvođane što se uplašili Ja na snimku ne vidim ništa strašno. Ali svakako hvala Soul Fly na snimku !
Ako je to strašno, šta je onda ovo od preključe iz mog kraja... i da, nigde se ni trun nije spomenulo u medijima:
- - - - - - - - - -
Nedelja ima uslova za nestabilnosti i pljuskove sa grmljavinom, ali ne deluje da će biti jačih nevremena.
Kod nas 32 l juče popodne,da kucnem u drvo ovaj moj sever Srbije je led obišao,a ovaj pomenuti nek se nosi u vražju mater.I ja se cudim kako nisu, (a mozda i jesu) spominjali taj deo!
A severni deo Srbije kako AV zove Vojvodinu mislis da su spomenuli?! A na mnogo mesta je nevremena bilo! "Ha"!!!