Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pada od jutros od 7h, trenutno malo manjim intenzitetom.

Kod mene je rizicno, Drina prijeti da izlije a moje selo je prvo na udaru. Glavonje iz opstine su naredile da se zasipaju prirodne udoline od mjesta gdje izljeva prema gradu Bijeljini, kamioni rade vec drugi dan, da zastite gradsku nejac. Tako ako voda izadje iz korita mi cemo najebati i to brzo i zestoko, e je..m ja takvu drzavu i vlast.
A,kisa se ne odmara nikako.

Bio sam danas u BIjeljini Sova, je*em je ako ne pada i iz neba i iz zemlje. Ne bih da te prepadam ali na Majevici pada daleko jača kiša nego dole u ravnici, Modran/Janja još nije počeo ozbiljno da nadolazi jer se ogromna količina vode zadržava u akumulaciji Sniježnica no problem je koliko dugo će brana moći da zadržava vodu. Sjećam se da 2014 . godine zadržavali vodu koliko god je moglo ali kada je počela da se prelazi preko sigurnosnih preliva ni brana više nije mogla da pomogne.

Evo sad kazu na tv Arena, kako nema opasnosti od poplave i da je Drina u opadanju, e bas ne vrijedi gledati vijesti, nisu ni zinuli a vec slagali.

Време до краја марта, нестабилно за кишним периодима?

Radar:
Dole kući već blizu 25 litara palo, a biće toga još. Kreću pojedine reke značajnije da rastu.
ko2016031018150000d_BZ_cappi.png

Danas pre 14h padala jače, onda stala i sad čekamo da vidimo dalje ... prognoze su različite

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh