Vremenske prilike u 2016-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad jedino može da pomogne kontrolisano probijanje i da se plave područija koja nisu naseljena i koja imaju malu upotrebnu vrednost.

Kada se očekuje poplavni talas izmedju Čačka i Kraljeva? Pre jedno sat vemena Morava je probila u Trnavskoj Baluzi na istom mestu gde i pre dve godine i kažu da još raste i plavi sve više

E to se zove porast vodostaja...

Screen_shot_2016_03_07_at_7_53_25_PM.png

Ja koliko sam citao vrh je bio u cacku sad samo u kraljevackom delu morava treba da naraste tako rekose u dnevniku na melosu

Ne znam da li neko prati vodostaj Drine,ali neverovatno kolika je. Pored odrona u bajinobastanskom kraju izliva se i voda i plavi priobaljna mesta.

Kakvu smo predveče oluju imali, ono nema ni u filmu. Prvo se smrklo, nebo je postalo bukvalno crno, potom uragan koji je dizao crijep sa kuća a zatim je počela nenormalno jaka kiša i led veličine klikera i tako oko pola sata. Meni je opet uništen put do kuće, voda je odnijela sav tucanik. Ajd što je kiša onako jaka ali otkud dodje onakav grad?! Da je pao onaka u ljeto samljeo bi sve biljke do zemlje.

Kod mene je palo mozda 20mm nije vise,nema nekih vecih problema ali me vise brine zahladjenje koje se crta oko 16marta,za sada nista nevalja,skoro cela srbija bi pretrpela stetu ali jos je daleko, u jedno sam siguran ili ce biti gore od ovog sto se crta ili nece nista biti.Nadam se da nece nista biti.
Rtavn20417.gif
Rtavn21017.gif

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh