Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Po radaru se vidi da se oblaci raspadaju kako dolaze blize nama,jeb....sve ,sad ako ne bude kise,a pod kisom mislim bar nesto iznad 10 litara,e onda ne treba ni da pada.
Tamis ili nesto drugo,ali stvarno oblaci se raspadaju kako dodju blize nama,evo sad gledam radar,ako se ne pojave neki novi oblaci,nema nista od kise.Obrati paznju kako Tamis svaki put cepa oblake.To je SF filmove.
Tamis ili nesto drugo,ali stvarno oblaci se raspadaju kako dodju blize nama,evo sad gledam radar,ako se ne pojave neki novi oblaci,nema nista od kise.
Stole nemoj da bakcuziraš.Пљусчина само такав... ово ће изгледа да добро натопи.
Stole nemoj da bakcuziraš.
Ali zato na segedincu i u jarošu rastura,nedavno se vratio sa obilaska.Kod mene jedna (i to nepuna) litra kiše.
Pogledaj radar.Tamis je odradio svoje.Manje reke a veceg zla nisam video.I ja ovu pojavu pratim godinama.Nije Tamis ali nesto drugo jeste u pitanju. Kad kod dolaze oblaci sa zapada, jugozapada u juznom banatu se razdvoje i deo od Bele crkve do Zrenjanina ne dobije kisu. Pratim vec godinama i uvek ista prica tako da se i nisam nadao da ce kod nas danas pasti kisa. Nema nista od nje dok ne dodje sa istoka.