A u Donjem Sremu?Kada svi pitaju da pitam i ja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa Požarevac kolko ja znam nije baš istok Srbije....šta su onda Negotin i Kladovo ?Požarevac ima lepe šanse.
@Gagi,Mladenovac takođe ima velike šanse za nešto u ovoj jugozapadnoj struji.Ostaje da se čeka.
@Željko
RHMZ-ova prognoza za sutra je veoma veoma smešna.Nigde ni pomena o nepogodama.
W2U je mnogo konkretnija.
Ma...biće tu kao i obično najžešće na zapadu,jugozapadu i Šumadiji.
Kimi spasioce nas. Jer ce biti kise na Kosovo tacnije okolina Pristine?
Postoje velike sanse da pokisnes narocito u toku noci ako izlazis u grad i td. po modelima dobra kisa se ocekuje u ponedeljak usli smu u 24h mislim da ovaj put modeli nece ispariti jer je suvise blizu sve to.Kimi i Zeljko sta kazete, kakve su sanse da pokisnem sutra?U poslednjih 40 dana oko 3l je palo bas je potrebna...Hvala u
napred!!!
Hvala mnogo!!!Nadam se...Postoje velike sanse da pokisnes narocito u toku noci ako izlazis u grad i td. po modelima dobra kisa se ocekuje u ponedeljak usli smu u 24h mislim da ovaj put modeli nece ispariti jer je suvise blizu sve to.
Ti imas gro zemlje u ritinama ,kad toliko zelis da kisa ne padne,ili si previse naporan sa komentarima tipa''nece pasti'',''modeli govore da nema padavina'',itdKimi izgleda mi u ovom delu juzne Backe nemamo cemu da se nadamo zahvaljujuci onom glupavom Dunavu koji zaista nema nikakvu svrhu kod nas osim da smrdi, plavi i sprecava kisu.
Đađo,buđenje:
Ti imas gro zemlje u ritinama ,kad toliko zelis da kisa ne padne,ili si previse naporan sa komentarima tipa''nece pasti'',''modeli govore da nema padavina'',itd
Smaras sa postovima,strasno,kvazi-meteorolog.Jel the temperature udarila, malaricni komarac, ili sta ?
Kako si to zakljucio da meni treba kisa ?