Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kod nas je daj sta das,voce nije rodilo,nema sta da unisti gola stabla,psenica je bedna i jadna da kazem zedna,kukuruz bledo zelen izostrio listove na gore kao zeka,ako uskoro ne padne od ove godine moze se samo ocekivati GLAD za moj atar a izgleda i sire.Mirko,i ja sam prosao bez kise i radujem se jer ovakva sa olujom i gradom bolje da nepada.
Neko pomenu osiguranje,ja sam od 24h osigurao nekih 15 ali se vise radujem da ne dodje do unistenja vec da ja platim osiguranje i moju letinu ja da pokupim.
Kod mene jedan deo atara dobio lepu kisu bilo malo i leda
Ja sam uslik'o kraj ovog fronta mobilnim, bio u njivi i zaljevao krompir(par km od Drine). U jednom vremenu se nije vidio Cer uopste, a bogami krkala je i protivgradna, otprilike negdje izmedju Bogatica i Prnjavora. Onda je polako otislo prema Loznici.Kad bi imo neko ovo da uslika,linijska nestabilnost od Mačve do donjeg Pomoravlja !
Najjače gađa po jugu Šumadije: