Vremenske prilike u 2015-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kod mene juče i danas celih 7-8 litara,a sada i jak vetar isuši i ono malo što je palo...

Kimi druze vidi se da je ciklon juce krenuo iz Djenove i da sada se premesta polako ka jadranu, hoce li on potrajati imali snage da vrati svu tu oblacnost sa Alapa ponovo kod nas?

Prelepo izgleda ovo zapadnije,pravi luk ocrtava položaj hladnog fronta:

Grmljavinska linija od severozapada Hrvatske do juga Crne Gore:

11248065_10152964125146896_1912185102595490397_n.png

Znaci ja nocas mogu ocekivati kisu ako ovako nastavi da se krece front?Mada nije ni potrebna,prekuce je bilo nevreme,sve je plivalo,plus danas,dosta za narednih 10 dana najmanje.

Kimi,kad si vec tu,reci ima li neke sanse da i mi(Obrenovac i okolina) dobijemo malo kise? Sve ovo sto je bilo,vise lici na rosu nego na kisu...

Pored mene trenutno prolazi strašno nevrijeme, nebo gori od gromova i pada veoma jaka kiša. Kako vidim na radaru promašiće me jezgro oluje, s obzirom na kako ovo nevrijeme izgleda i zvuči ne bih rado bio direktno ispod nje.

Znaci ja nocas mogu ocekivati kisu ako ovako nastavi da se krece front?Mada nije ni potrebna,prekuce je bilo nevreme,sve je plivalo,plus danas,dosta za narednih 10 dana najmanje.

Eto nje već kod Višegrada.I ja odavde vidim intenzivno sevanje iz tih oblaka.

Kimi,kad si vec tu,reci ima li neke sanse da i mi(Obrenovac i okolina) dobijemo malo kise? Sve ovo sto je bilo,vise lici na rosu nego na kisu...

Biće je pred jutro,kada stigne front i vetar okrene na zapadni.Tako bar kažu svi moddeli.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh