Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako opet,pa nije valjda da se u komsiluku toliko ispadala ovih dana pa da je ne treba vise a ovde nista?Kod mene pada opet.
...aj zdravokod nas pada sitna vec po sata
U delu atara gde su mi 90% njiva,i danas još leži voda u redovima(depresijama) ona kiša od prekjuče kad sam pisao da je u dvorištu 12 lit.,tamo bilo brat bratu preko 20 lit.Kako opet,pa nije valjda da se u komsiluku toliko ispadala ovih dana pa da je ne treba vise a ovde nista?
U delu atara gde su mi 90% njiva,i danas još leži voda u redovima(depresijama) ona kiša od prekjuče kad sam pisao da je u dvorištu 12 lit.,tamo bilo brat bratu preko 20 lit.
http://srbobran.rs/index.php/_mdoc_d53558aaade07dU Jarošu (sama granica sa bečejskim atarom) je bilo i jačeg leda, kod drugara kukuruz skroz isfronclan. A kod mene u Razlevima prašina...
U toku noći još 1,5 litra. Bilans za juče 8,5. Malo bolje je pokupila prašinu.Do sada 7 litara.